dijous, 19 de febrer del 2015

Marrecs Butlletí setmanal

                   
Butlletí informatiu dels Marrecs de Salt.


Marrecs


Butlletí setmanal


Hola Francesc, 
Calçotada
El proper diumenge 22 de febrer celebrarem la calçotada de la colla a Sant Climent d’Amer. Aquest dimarts dia 17 a l’assaig serà la darrera oportunitat per apuntar-vos, ja aneu tard!! Els preus són reduïts per als socis (10€ adults i 3€ infants ) i populars per als no socis (13€ els adults i 5€ per als nens). Cal portar plat, got i coberts (i pitet si el necessiteu).
Menú :  calçots, botifarra i coca
Menú vegetarià: calçots i humus
Menú infantil: macarrons
El pa, vi i aigua estan inclosos i durant la calçotada hi haurà servei de bar.
I recordeu, aquest any s’engega el concurs de coques (cal apuntar-se dimarts a l’assaig) amb els premis següents:
1r premi: calçotada gratis + ampolla de ratafia
2n premi: calçotada gratis
3r premi: ampolla de ratafia

Concurs de treballs de recerca 
Des de la coordinadora ens han enviat les bases per a participar en el concurs de treballs de recerca de temàtica castellera, l’objecte del concurs és oferir la possibilitat a les colles castelleres o a persones individuals, físiques o jurídiques, de donar a conèixer activitats, treballs o estudis que hagin realitzat o estiguin realitzant en l’actualitat, en el marc de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller que se celebra de manera anual amb caràcter itinerant. Els treballs es remetran a la Direcció Científica i Mèdica de la CCCC (dcastillo@cccc.cat) en format digital (arxiu pdf) durant tot l’any. Entraran al Concurs tots aquells treballs rebuts 10 dies abans de la celebració de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller. Recordeu que l’any passat els nostres representants van tenir premi, animeu-vos!!

Newsletter
Potser alguns de vosaltres no veieu el butlletí a la safata d'entrada perquè el teniu marcat per defecte amb l’etiqueta de promocions, per tal d’eliminar aquesta etiqueta tan sols cal que desmarqueu la casella com es mostra a la imatge.
Recordeu, si no ho heu fet, d’actualitzar les vostres preferències a la part inferior de la newsletter per tal de rebre totes les informacions que us siguin d’interès.

Ens veiem a assaig, salut i calçots!

Activitats


Torneig alternatiu: 28 febrer
Concurs dibuix: març
Actuació Sabadell: 15 març
Actuació Bescanó: 22 març
Bonobos a assaig: 27 març

Assajos


General
Dm: 20.15 - 22.30h
Dv: 21.00 - 23.00h

Tecnificació
Dc: 20.00 - 21.30h

Canalla
Dm: 19.30 - 21.30h
Dv: 20.00h - 22.00h

Grallers i tabalers
Dl: 20.45 - 22.15h
Dj: 20.45 - 22.30h

Aplicacions

Android
OSX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada