dilluns, 9 de febrer del 2015

INDEPENDENTS PER SALT ESCULL MITJANÇANT ASSEMBLEA OBERTA LES PERSONES QUE ENCAPÇALARAN LA LLISTA PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS

INDEPENDENTS PER SALT ESCULL MITJANÇANT ASSEMBLEA OBERTA LES PERSONES QUE ENCAPÇALARAN LA LLISTA PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS
La candidatura que incorporarà les sigles de la CUP, com a referència nacional, aposta per un canvi de model global per trencar amb la dinàmica dels partits que han governat el poble durant els últims trenta anys.

Elecció de la llista d’Independents per Salt
Aquest passat divendres 6 de febrer, Independents per Salt va celebrar una assemblea oberta a totes les persones simpatitzants per a escollir les cinc persones que encapçalaran la llista a les properes eleccions municipals.
D’un total de vint-i-vuit persones, les cinc més votades han estat: Ferran Burch, Marta Guillaumes, Ramon Muñoz, Eva Rigau i Cristina Sibina. Properament s’establirà l’ordre d’aquestes a la llista.
En l’actualitat, IPS que compta amb dos regidors a l’ajuntament es planteja el repte d’augmentar aquesta representació per aconseguir una major incidència i consolidar una alternativa que treballi tant des de l’àmbit institucional com des de fora per un nou model de poble.

Canvi de model
Amb aquesta elecció Independents per Salt comença a posar els eixos d’una candidatura que pretén anar més enllà de les alternances de govern i canviar el model que els diferents governs han aplicat.  Un canvi de model pensat i aplicat des de baix, pel poble i des del poble. Que no amagui la realitat social amb grans equipaments com a decorat per a ser coneguts més enllà del municipi mentre deixa en segon terme el seu propi teixit de base: des de la cultura popular fins a l’activitat econòmica. IPS planteja un model que concebi Salt com un sol poble, que tingui com a prioritat la millora de la qualitat de vida de tothom. Quan diem ”No volem ser més, volem viure millor els que hi som, sigui quina sigui la nostra procedència personal o familiar”, Independents per Salt planteja canviar el model del creixement demogràfic, del creixement urbanístic, el model de perifèria, d’implantació de grans centres comercials, de residencial massificat i de desigualtats socials. I aposta per un nou model de participació, que enforteixi i estengui una forta xarxa social a partir de les entitats culturals, esportives, socials, veïnals, cooperatives,... Un model de preservació del territori més enllà d’anar elaborant documents per cobrir l’expedient i que es queden en calaixos. Toca superar la pura gestió propagandística i autoritària, toca fer política municipal amb una ciutadania protagonista del seu propi desenvolupament.

IPS, CUP
Una novetat d’enguany serà la incorporació del logotip de la CUP a la cartelleria i material que s’editi. Independents per Salt és un partit independent d’àmbit estrictament saltenc. Alhora té com a referència a nivell nacional la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), cosa que vol fer explícita per a ajudar a situar tothom en aquests moments de canvi, de lluita, d’incertesa i d’esperança per a construir una república catalana independent on puguem viure amb llibertat i dignitat.  I és que en aquest procés de ruptura democràtica amb l’Estat hi tenim un compromís també des del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada