diumenge, 8 de febrer del 2015

L’Ajuntament de Salt reinicia les formacions per a comunitats de propietaris

L’Ajuntament de Salt reinicia les formacions per a comunitats de propietaris

● El 12 de febrer es farà la primera sessió d'aquest cicle a l'Oficina d'Habitatge

Divendres, 6 de febrer de 2015
L’Ajuntament de Salt reiniciarà el proper 12 de febrer les formacions per a comunitats de propietaris. La formació dels responsables de les comunitats ha estat una de les prioritats d'aquest mandat i des de 2011 s'han fet 45 sessions de formació per les que han passat 632 persones. Les sessions tenen una hora i mitja de durada i es faran a l'Oficina Local d'Habitatge a partir de les set del vespre.
Es previst que aquesta tanda de formacions tingui quatre sessions els dies :12 de febrer, 12 de març, 16 d'abril i 14 de maig. La primera es centrarà en que és una comunitat de veïns, com es constitueix i com es prenen els acords, La segona es dedicarà a la regulació interna de la comunitat. La tercera serà per la gestió econòmica i la quarta farà referència a les assegurances, els elements privatius i els elements comuns.
Les sessions van especialment dirigides a presidents i secretaris de comunitat però son gratuïtes i obertes a tots els veïns. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l'oficina Local d'Habitatge de Salt, al carrer Dr. Ferran 7, tel 972 40 22 76 o bé omplir les butlletes del tríptic que poden trobar a l'Ajuntament o a la mateixa oficina d'habitatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada