dimecres, 17 de febrer del 2016

Salt posa en marxa un programa per ajudar a trobar feina a joves de 18 a 29 anys


● S'ofereixen quinze places per a joves amb estudis post obligatoris

Divendres, 12 de febrer de 2016

L'àrea de joventut de l'Ajuntament de Salt, ha engegat el programa “Girona,Territori Integral”, que ofereix quinze places a joves de la vila amb estudis post-obligatoris, per orientar-los i formar-los peque puguin trobar una feina. El programa, que té un abast de tot el Gironés, té com a objectius que els participants aconsegueixin una feina, de com a mínim sis mesos, en finalitzar el procés.

Girona Territori integral” es posarà em marxa a partir del mes de març amb càpsules de formació en diversos temes, que van des d'idiomes, a motivació, passant per coneixements sobre xarxes socials. També es faran visites a empreses perquè els joves pugin conèixer de primera mà  el món empresarial dels sectors en que estiguin interessats. El programa, que s'allargarà fins el 31 de desembre està tutoritzat i cada jove tindrà per tant un seguiment personalitzat fins que assoleixi un contracte laboral.
Els joves interessats en participar en aquesta proposta han de contactar amb l'estació jove  o bé al correu alexia.cuyas@salt.cat abans del 3 de març de 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada