dissabte, 13 de febrer del 2016

L’equip de govern de Salt ha arribat a un acord per aprovar els pressupostos de 2016

L’equip de govern després de presentar la proposta de pressupostos 2016 a tots els grups municipals te garantits suports suficients per a l’aprovació dels pressupostos en el proper Ple.

Divendres, 12 de febrer de 2016

Avui divendres l’equip de govern (ERC i IPS-CUP), ha aconseguit suports suficients per a l’aprovació dels pressupostos municipals del 2016. Aquests acords garanteix l’aprovació dels pressupostos en el ple municipal del proper dia 22 de febrer.
L’equip de govern ha presentat i negociat des de fa gairebé un mes els pressupostos amb tots els grups amb representació municipal, argumentant el pressupost i recollint propostes que afavorissin el suport dels diferents grups al pressupost. Aquesta setmana s’han garantit ja suports suficients entre els diferents grups per assegurar-ne la seva aprovació en el proper ple, malgrat s’espera encara poder tancar el vot favorable d’alguna formació que faciliti una aprovació per una àmplia majoria del plenari.
Els punts bàsics del pressupost recollits amb els diferents acords són:
  1. Es mantenen els ajuts a comunitats per un import total de 262.000 euros dins del pla de barris, dels quals l’aportació municipal s’habilitarà a través del capítol 8 del pressupost.
  2. Es preveu una partida per l’elaboració d’un estudi sobre el mapa d’atur municipal, per la programació de la formació i accions concretes per la ocupabilitat de les persones en situació d’atur al municipi de Salt.
  3. Es preveu una partida en el pressupost destinada a processos participatius i consultes populars.
  4. Es redueix la partida prevista per substitucions de les escoles bressol en benefici de la consolidació de places d’educadora fixes.
  5. En el capítol d’inversions es preveun inversions en la millora d’instal.lacions esportives.
  6. Es preveu l’adequació del local al mercat municipal per a incubadora gastronòmica.
  7. Es preveu la creació d’una oficina de projectes municipals que planifiqui les inversions futures.
  8. L'acord contempla que es continuarà la política d'instal.lació de cameres de seguretat al municipi.
  9. Es pren el compromís de fer un estudi/valoració de la viavilitat de la instal.lació d’una oficina de proximat/Denúncies al centre de la vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada