diumenge, 14 de febrer del 2016

L'alcalde de Salt rep el cònsol de Gàmbia



Dimecres, 11 de febrer de 2016
Gàmbia ha obert recentment un consolat al passeig dels Països Catalans, número 20 de Salt. El seu cònsol honorari és Kabuneh Sakoli, que ahir va visitar l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, per presentar-se. A la reunió es va acordar crear una comissió de treball formada per tècnics municipals i del consolat per tractar qüestions que afectin a la comunitat gambiana que viu a la vila.
El consolat s'encarrega d'assistir, atendre i protegir els gambians residents a la demarcació de Girona, la representació del país africà a nivell institucional i la promoció en tots els àmbits, ja siguin socioeconòmics, sanitaris, culturals i polítics.
Els serveis que ofereix el consolat són administratius i de gestió de documents oficials, tant del Govern de Gàmbia com dels corresponents a la gestió consular, tant a les persones com a les institucions i associacions. Ofereix també assessorament legal en tots els àmbits en el departament de Serveis Jurídics i gestiona temes de promoció i desenvolupament bilateral, en qualsevol tipus d'activitat social i econòmica, en el departament de Promoció Comercial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada