diumenge, 14 de febrer del 2016

El planejament de Salt, a consulta - L'Equip de govern i els grups d'esquerres arriben a un acord per revisar el planejament urbanístic de Salt i sotmetre’l a consulta popular

● La revisió es centrarà en el sector sud del municipi

Dissabte, 13 de febrer de 2016
L’equip de govern municipal, conjuntament amb els grups del PSC i de Canviem Salt, han acordat, després d’una primera anàlisi conjunta de la situació actual dels sectors i de la realitat del municipi, promoure l’estudi i el debat sobre una modificació puntual del planejament municipal orientada a la reordenació urbanística del sector sud del municipi. Aquest sector i el seu desenvolupament urbanístic ha centrat els darrers mesos el debat municipal.
La finalitat d’aquesta modificació seria la d'establir la conveniència d’aprofitar aquest sector com a instrument per reequilibrar urbanísticament el municipi, compensant-ne les mancances actuals i programant espais suficients per fer compatibles la implementació de serveis, equipaments i activitats que es considerin necessàries per assolir els objectius anteriors.
Les conclusions i proposta de modificació, amb els seus punts principals, seran sotmesos a un procés d’informació pública i participativa i s’ha acordat que serà sotmesa, de forma vinculant per els grups municipals, a un procés participatiu de consulta a la ciutadania.
L’acord entre els grups recull la voluntat d’estudiar el sector com un oportunitat, potser la darrera, de reequilibrar urbanísticament el municipi i aprofitar aquest fet per obrir un procés de participació i informació ciutadana per posar a debat els pros i contres del model proposat i que finalment sigui sotmès a consulta popular. El plantejament i la metodologia s’enfoquen en el compromís de tots els grups d’obrir a la ciutadania aquells aspectes més transcendents de la política municipal i fer-los participis creant espais de debat i informació per finalment sotmetre a consulta la proposta que es presenti. ​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada