dimecres, 10 de febrer del 2016

El Club Bàsquet Salt i Tomàs Aurich Premis Tres de Març d'enguany


Dimecres, 10 de febrer de 2016
El jurat dels Premis Tres de Març de Salt, un cop valorades i ponderades les propostes presentades ha proposat concedir els premis d'enguany a Tomàs Aurich i Bonmatí per la seva implicació en les tasques de Càritas i del CDA i a l'entitat Club Bàsquet Salt per la seva tasca de foment de l'esport. Els proper Ple municipal ha de ratificar aquest acord.
Tomàs Aurich, ha estat triat per rebre el premi “pel seu treball i dedicació `personal al poble de Salt en el seu vesant de voluntari i persona solidària i profundament implicada en l'entitat Càritas Salt, on ha participat en la recollida d'aliments i roba pels més necessitats, però també en projectes estratègics com el nou CDA, el trasllat del rober al Grup Sant Jaume o el Banc dels Aliments”, com recull l'acta del jurat.
El jurat ha considerat donar el premi a l'entitat Club Bàsquet Salt “per la seva tasca de foment de la pràctica esportiva i la promoció de l'esport base, tot vetllant per la transmissió de valors com la solidaritat, el compromès i el treball dels hàbits saludables entre les infants i els joves del municipi i de fora de Salt. Alhora que ha portat del nom de Salt en positiu arreu del país”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada