dilluns, 16 de març del 2015

La por no impedeix als lectors del Club de Lectura Juvenil de la biblioteca de Salt comentar “Ullals” amb Sebastià Roig

La por no impedeix als lectors del Club de Lectura Juvenil de la biblioteca de Salt comentar “Ullals” amb Sebastià Roig


Superada la por que han sentit en llegir la novel·la “Ullals”, de Sebastià Roig i Salvador Macip, els participants del Club de Lectura Juvenil de la Biblioteca Iu Bohigas de Salt van interrogar a Roig sobre l'obra que els ha tingut desvetllats unes quantes nits.
Sebastià Roig, coautor d'”Ullals”, va visitar divendres a la tarda el club de lectura juvenil de la biblioteca de Salt per compartir amb els participants el comentari de la novel·la “Ullals”, de la que és autor juntament amb Salvador Macip.
“ Por. Molt por. Tanta que a la nit no pots dormir.” Aquesta és la sensació que han viscut i varen transmetre els participants del club de lectura juvenil a en Sebastià Roig, que va sortir molt content de l'intercanvi d'opinions amb els joves lectors.
La xerrada va permetre a Sebastià Roig explicar als joves lectors els mecanismes literaris necessaris per construir, a quatre mans amb Salvador Macip, un llibre capaç de mantenir als lectors novells insomnes i en tensió.
La trobada va permetre als joves interrogar a Sebastià Roig per desvetllar misteris ocults de la construcció de la novel·la. Com els fets que van inspirar als autors alhora de crear la història i els personatges. I el més impostant desvetllar amb que i qui es van inspirar els autors per crear uns éssers tan terrorífics com els feréstecs. Que van ser els culpables de que els lectors patissin una combinació de por i intriga desmesurada que els impedia deixar la lectura. Dues hores de trobada que es van fer curtes per tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada