dilluns, 30 de març del 2015

Jordi Barris Vilagran exposa a Les Bernardes de Salt

Els seus inicis com artista, van començar als 16 anys, al costat d'un conegut pintor i gran professor de Belles Arts de Girona, en Ramon Maria Carreras.
Barris va dedicar nou anys a estudiar l'art del dibuix i la pintura amb en Carreras, i  a continuació cap al 1958 va treballar a l'empresa Bartoli durant 3 anys pintant decorats per coneguts teatres de Barcelona.
Al mateix temps es va especialitzar en dibuix i pintura a l'acadèmia del sr. Repeau un conegut pintor del moment a Barcelona.
En Jordi Barris ha dedicat tota la seva vida a depurar i perfeccionar la seva tècnica, dedicant també part del seu temps a l'afició de crear pessebres amb figures de la seva pròpia creació, afició molt reconeguda pels experts en pessebres que li ha comportat diversos premis. Compartint la seva activitat de pintor i les seves aficions de pessebrista amb el negoci familiar dels Envelats Barris que des del 1943 fins al dia d'avui donen servei a viles per tot Catalunya.
El dia 1 d'abril inaugura una exposició de les seves pintures a la casa de cultura Les Bernardes de Salt.

En Jordi Barris Vilagran es un pintor, fill de la vila de Salt, desconegut per alguns per què va estriar treballar a promocionar-se, però admirat per tot aquell que coneix la seva obra.

                                                         Rafa Perez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada