dimarts, 24 de març del 2015

Independents per Salt ratifica Ferran Burch com a cap de llista



Dijous passat l'assemblea permanent d’Independents per Salt va ratificar que Ferran Burch fos qui encapçalés la candidatura IPS-CUP que es presenta a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

En la trobada també es va decidir l'ordre del grup que encapçala la llista amb Ferran Burch, que seria seguit i en aquest ordre per Eva Rigau, Marta Guillaumes, Cris Sibina i Ramon Muñoz. Així mateix es va tancar la llista sencera, formada per persones molt vinculades al teixit associatiu saltenc.

L'acte de presentació de la candiatura a la ciutadania saltenca tindrà lloc el dia 16 d'abril en un acte polític de nou format que exposarà també els principals eixos del programa amb què es presentarà a aquestes municipals. Per Burch, “les persones i la participació són claus en el disseny del poble que volem, només amb el recolzament i la participació directa de tothom, podrem fer realitat un nou model de poble basat en un projecte col·lectiu, des del poble i per al poble”.

Prèviament, aquest mateix dissabte 28 de març, IPS-CUP serà també a l'acte de presentació de les candidatures que presenta la CUP a comarques gironines que tindrà lloc al Teatre Jardí de Figueres a les 12 del migdia.


Salt, 25 de març de 2015










Independents per Salt - CUP

Contacte: 625 08 22 08

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada