dimecres, 23 d’agost del 2017

Trobada entre l'Ajuntament de Salt i representants de comerciants de la Vila

La trobada s'ha fet aquest matí a l'Ajuntament i hi han assistit representants de la Federació Unió d'Empresaris de Salt i de l'Associació Federació Comerciants de Salt, el cap de la Policia Local de Salt i els tinents d'alcalde Àlex Barceló i Toni Vidal.

Salt, 22 d'agost de 2012

La Federació Unió Empresaris de Salt havia demanat a l'Ajuntament una trobada per tal de fer paleses les seves inquietuds i rebre informació de les mesures en temes de seguretat que des del consistori s'estaven portant a terme.
Per aquest motiu, es va convocar aquesta reunió, que finalment s'ha obert a d'altres associacions de comerciants.
Des de l'Ajuntament valorem positivament la trobada d'avui on hi ha hagut un intercanvi d'opinions i una exposició per part dels regidors de les diferents accions que des de l'Ajuntament s'estant duent a terme (identificacions, controls estàtics, seguiments a reincidents, ...).
De la trobada se n'ha conclòs que cal millorar la comunicació i el traspàs d'informació entre les associacions de comerciants i l'Ajuntament. De fet, fruït de la reunió d'avui, se'ls ha pogut informar de les mesures que des de la Policia Local s'estant portant a terme.
Ambdues parts coincideixen amb el fet que cal millorar la coordinació i comunicació i per aquest motiu han acordat establir trobades de forma periòdica (la propera a principis de novembre), on s'actualitzaran dades relatives a comerços i seguiment de les accions.
Els comerciants s'han ofert a col·laborar en tot allò que estigui a les seves mans per tal de millorar les accions en temes de seguretat en els comerços de Salt.
I per part de l'Ajuntament se'ls ha explicat que s'està treballant en una proposta de creació de les xarxes socials per part de la de la Policia Local, amb la finalitat de millorar les relació amb la ciutadania i poder transmetre de forma ràpida i eficaç informació d'interès públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada