diumenge, 27 d’agost del 2017

Salt prepara les jornades “Joves amb empenta” pel setembre


A Salt es fan prop de 30 casals entre públics i privats

Diumenge 27 d'agost de 2017

L'Espai Municipal d'Ocupació i l'Àrea de Joventut de Salt celebraran el pròxim 4, 6 i 8 de setembre de 10h a 12.30h les jornades «Joves amb empenta». L'objectiu de les jornades és fer visibles experiències d'èxit de persones joves de la vila de Salt així com fomentar l'autoocupació, i fer difusió sobre els recursos i entitats que poden ajudar-los a crear i promoure la participació dels joves.

El format de les sessions és: realització d'un taller inicial sobre la temàtica del dia, explicació de les experiències d'èxit, realització d'un taller més extens i una estona final de networking entre els participants.

Les temàtiques de les jornades són les següents:

Dilluns 4 de setembre: Innovació i creativitat. Els tallers els impartiran La mecànica del Canvi i tindrem la seva experiència i de l'associació Contaminando Sonrisas.
Dimecres 6 de setembre: Cooperativisme i economia social. La formació anirà a càrrec de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines i ens visitaran entitats membres de l'Ateneu.

Divendres 8 de setembre: Emprenedoria. La sessió la farà SecotGi - Voluntariat Sènior d'Orientació Empresarial, les experiències seran la pastisseria Palmira i la cerveseria La Black Flag Coop.

A més a més les jornades comptaran amb la impulsora de Garantia Juvenil del Gironès, que explicarà els incentius adreçats a joves que volen emprendre i representants del Viver de Salt que donaran a conèixer el seu projecte.



Totes les activitats són gratuïtes i es realitzaran de 10 a 12:30h a La Fàbrica Jove de Salt (C/ Manuel de Falla, 26), les inscripcions es podran realitzar en els equipaments de l'Àrea de Joventut de Salt o a través del portal web (www.saltjove.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada