dijous, 24 d’agost del 2017

Malestar creixent al centre de Salt pels aldarulls a la nit

Salt|Redacció.- Aquests últims dies, multitud de veïns al municipi s'han apropat a PxC per fer arribar les seves queixes en relació als aldarulls que se succeeixen al centre de la vila. Des del Grup Sant Jaume els saltencs exigeixen poder viure tranquils, ja que “des que van treure els aparcaments encara és pitjor. Quasi tots els pisos estan ocupats, el xivarri a la nit és constant i el govern que tenim no fa res, així no es pot viure.” Relaten.

En el mateix sentit s'han pronunciat els veïns de la plaça de la Llibertat, els quals estan estudiant quines accions seguir perquè afirmen que “la situació és insostenible. Des que han fet la plaça nova no es pot dormir, hi ha soroll fins altes hores de la nit i ja hi ha hagut diverses baralles, així no es pot viure”. A més a més, aquest malestar es trasllada a tot el carrer Àngel Guimerà, el qual fa diversos dies que pateix incivisme fins a les 3 de la matinada.

Des de Plataforma per Catalunya s'exigeix que s'augmenti la plantilla de la policia local, les càmares de vigilància i que es convoquin noves places per a ocupar llocs de patrullatge a peu de carrer. El portaveu de la formació, Sergi Fabri, ha manifestat que “no entenem que fa el Govern. Cada vegada hi ha més queixes i la gent no pot ni dormir. Això no passa només al centre, també a la plaça de Catalunya o la plaça Pau Casals. Estem governats per un equip que té por de posar ordre i això no pot ser, Salt necessita un govern valent i sense por de recuperar el seny”.

La formació ja ha avançat que, com sempre, serà la veu del poble i estarà a disposició els veïns per tot el que calgui, 24 hores al dia i 365 dies l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada