dimarts, 8 de març del 2016

DIVERSOS ACTES DEL 8M - DIA DE LES DONES DIES: 8, 10 I 12 DE MARÇ DE 2016

8M - DIA DE LES DONES

DIVERSOS ACTES DEL 8M - DIA DE LES DONES
DIES: 8, 10 I 12 DE MARÇ DE 2016

El municipi de SALT se suma als actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, la Fundación Atenea i el grup municipal del PSC de Salt han sumat els seus esforços per organitzar un conjunt d'actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Amb aquest programa d'activitats es continua amb l'aposta de la Taula de Dones de Salt per commemorar els diferents actes de la diada amb un programa conjunt. I és que l'objectiu és aglutinar les iniciatives liderades per les diverses administracions, les entitats, les associacions i les agrupacions del municipi, per promoure una visió de la ciutat respecte de les DONES que sigui fruit d’un treball col·laboratiu i en xarxa.

Les àrees de Cultura i d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt, conjuntament amb el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i la Fundación Atenea, han organitzat un programa únic d’activitats en motiu del Dia Internacional de les Dones, que té com a objectiu reconèixer la important tasca de les dones en la societat i celebrar les conquestes assolides fins ara. Amb la voluntat de treballar de manera conjunta i col·laborativa, el programa engloba moltes de les activitats que es portaran a terme al municipi per commemorar aquesta diada, tal i com s'ha vingut fent els últims dos anys.

Consulteu el programa d'actes.

MIRADES DESVELADES


Dins dels actes de la celebració del Dia Internacional de la Dona, s'organitza a la Factoria Cultural Coma Cros la projecció del documental Mirades desveladesd'Alba Sotorra amb posterior taula rodona amb:
Eva Vázquez, periodista
Makady Jammeh, ballarina
Sira Kande, mediadora
Data: 10 de març
Hora: 20.00 h
Lloc: Auditori - Factoria Cultural Coma Cros
Acte gratuït
Més informació aquí
Sinopsi:
L’autora d’aquest documental sortí en autoestop cap al Pakistan amb la intenció d’enregistrar quelcom diferent del que ens ensenyen els mitjans de comunicació de països etiquetats com a islàmics, associats a l’integrisme i velats per una sèrie d’estereotips que tenen en el punt de mira la figura de la dona. Durant tretze mesos va viure i viatjar a Bòsnia, Turquia, l’Iran, l’Afganistan i el Pakistan. ‘Mirades desvelades’ retrata la vida de cinc dones que es creuaren en el seu camí. Elles, com l’autora, han triat l’art per a expressar-se. La performance, el cinema, la música, la poesia i la dansa són les eines que utilitzen per pintar a la seva manera el projecte de vida que han somniat.

ALBA SOTORRA va guanyar el Premi Gaudí 2016 al millor documental ambGame Over.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada