dijous, 29 d’octubre del 2015

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA noves activitats

El programa VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA (parelles lingüístiques) que de nou posa en marxa a Salt el Consorci de Normalització Lingüística promou que persones que parlen habitualment el català mantinguin unes converses disteses amb altres persones que parlen el català amb dificultats però que volen practicar-lo per adquirir fluïdesa i incorporar-lo a les seves activitats quotidianes.
Es tracta de 10 hores de conversa repartides en 1 hora per setmana aproximadament.
Si us animeu a participar-hi com a voluntaris, cumplimenteu la butlleta d’alta que us adjuntem i feu-nos-la arribar (abans del 5 de novembre) per qualsevol d’aquests mitjans:
   - Per via electrónica, com a resposta a aquest correu.
   - Per correu ordinari a: Càritas Salt,  Hotel d’Entitats, c/St.Dionís 42, 17190 Salt o dipositant-la directament a la bústia de Càritas Salt que hi ha al Hall de l’Hotel d’Entitats.
   - Personalment al despatx 1.07 de Càritas Salt de l’Hotel d’Entitats.
A l’apartat d’observacions, feu-hi constar de quina cultura religiosa formeu part, ja que es considera que pot ser un element més de conversa i que la seva coneixença pot afavorir la cohesió social.
Precisament, per aportar temes a la conversa en aquest sentit, s’han programat unes activitats a les quals podreu participar lliurament i que s’anunciaran en detall més endavant, però que ja us podem avançar que consistiran en:
   - Jornada de formació sobre diversitat religiosa.
   - Visita a la Gurudwara (Sikhs) i a la Mesquita de Salt.
   - Projecció de 3 pel·lícules de cinema religiòs
En cas que us inscribiu com a voluntaris, quedeu convocats a la trobada informativa i de presentació que es farà el dijous, 12 de novembre, a les 19h a la Coma Cros.
En cas de que algú de vosaltres vulgui participar com Aprenent, o conegui a persones que els hi pugui interessar, ens podeu demanar la butlleta d’Alta d’Aprenent.
A Càritas Salt estem convençuts que aquest programa és una bona eina, per crear lligams entre persones de les diferents cultures que vivim a Salt i per això col·laborem amb el Consorci de Normalització Lingüística en la recerca de persones disposades a participar-hi.
Salutacions ben cordials,


Hotel Entitats:Carrer Sant Dionís 42, dptx 10.7, 17190 Salt (Girona)
972-242-472 / salt@caritasgirona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada