dimecres, 14 d’octubre del 2015

4rt JAZZ & FIRES


Entre els dies 22 d’octubre i 1 de novembre es durà a terme al Sunset Jazz Club de Girona el 4rt Jazz & Fires, que tindrà com a caps de cartell el Daniel Cacija Quintet i el Raynald Colom’s Steel Quartet.

El 4rt Jazz & Fires oferirà fins a 10 concerts, 4 dels quals gratuïts, incloent el ja tradicional Vermut Jazz del dia de Sant Narcís a l’escenari exterior del Sunset Jazz Club.

Els Bourbon i el seu rhythm and blues obriran la quarta edició del Jazz & Fires dijous 22 d’octubre (22h, 6€), i el primer cap de setmana seguirà amb el trompetista Raynald Colom, que presentarà dissabte 24 d’octubre (23h, 8€) el seu nou projecte, Steel Quartet. Diumenge 25 (20:30h, 7€) el quintet de corda Tellum Ensemble estrenarà un peculiar repertori que fusiona música clàssica, jazz i rock.

La segona setmana arrencarà amb els grups residents del club, que oferiran dos concerts gratuïts amb convidats especials: dimarts 27 d’octubre a les 22h el Luis González Trio actuarà amb el saxofonista basc Gorka Benítez, i l’endemà a la mateixa hora, els Movin’ Wes acompanyaran el també saxofonista Santi de la Rubia.

La diada de Sant Narcís començarà amb el Vermut Jazz a les 12h del migdia, amb un concert a l’escenari exterior del Sunset, a càrrec del grup de jazz tradicional Besalu Hot Devils; al vespre els Suitcase Brothers protagonitzaran la Nit de Blues (22h, 6€).
El jove cantant croat Daniel Cacija és una de les noves figures de l’escena internacional, i actuarà amb per primera vegada a Catalunya el 30 d’octubre (23h, 8€) per presentar “Lifeline”, el seu àlbum de debut. Cacija ha rebut grans elogis de la premsa especialitzada, i al 2013 va ser nomenat "millor vocalista jove de jazz de l’any” per la revista Downbeat.

Dissabte 31 d’octubre, el Sunset Jazz Club celebrarà el seu catorzè aniversari oferint un concert amb entrada gratuïta del Toni Solà Quartet, que presentarà el seu nou treball “The Heart of Jazz”. El 4rt Jazz i Fires es tancarà diumenge 1 de novembre amb una jam session coordinada per la Sunset Band (20.30h, 3€).

Sunset Jazz Club


Àudio: No Curch in the Wild (Daniel Cacija Quintet)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada