dijous, 15 d’octubre del 2015

Es tallarà el trànsit al carrer Major de Salt per fer el “Salt està de Moda”


●No s'hi podrà circular entre les 9 i les 23h.

Dijous, 15 d'octubre de 2015
El proper dissabte 17 d’octubre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer Major, des del carrer President  Francesc Macià i fins el carrer Miguel de Cervantes. El tall està previst que duri tot el dia, de 9 hores a 23 hores. El tall de trànsit està motivat pels actes de la campanya “Salt està de Moda” , que es farà al passeig.
Salt està de Moda” vol atraure nous compradors al comerç saltenc en general, mitjançant una una diada de promoció dels establiments, on els protagonistes trenquin les barreres dels seus locals per sortir al carrer i mostrar a la societat els productes que ofereixen d'una manera diferent.

La proposta portarà una sèrie d'activitats al passeig Ciutat de Girona, entre les 10 del matí i les nou des vespre, que es repartiran en tres espais: El primer agruparà les desfilades, espectacles i tallers. Un espai Chill Out permetrà fer degustacions, tastets o prendre una beguda en un espai ambientat musicalment per un DJ. Les botigues disposaran d'un espai per oferir el seus productes i també hi haurà un espai lúdic on petits i grans podran jugar amb les propostes de jocs educatius i de taula de Via Lúdica o conèixer a fons el cos dels Mossos d'Esquadra, que portarà vehicles policials perquè hi puguin pujar els interessats i informació de les diferents unitats del cos.

Les desfilades es faran matí i tarda i les de matí comptaran amb la novetat que les models desfilaran vestides amb productes naturals de carnisseries, fruiteries, peixateries o floristeries de la vila. També hi hauran tallers d'estilisme i assessorament imatge personal. I per acabar el matí hi haurà una desfilada de moda infantil. Entre les dues desfilades es faran espectacles de dansa a càrrec de la Nou Espiral i L'Estació Jove.

A la tarda, també hi hauran tallers, desfilada de moda a càrrec d'establiments saltencs i espectacles de dansa.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada