dimarts, 13 d’octubre del 2015

Salt està de moda” portarà una atrevida proposta al passeig de Salt dissabte que ve

 És busca dinamitzar el teixit comercial de la Vila.

Dimarts, 13 d 'octubre de 2015

La Federació de Comerciants de Salt, amb el suport de l'Ajuntament de la Vila, ha posat en marxa el projecte “Salt està de moda”, que portarà desfilades, botiga al carrer i activitats lúdiques, al passeig Ciutat de Girona, el proper 17 d'octubre. “Salt està de moda” pretén ajudar a dinamitzar comercialment la vila de Salt d'una forma original i innovadora.

La iniciativa vol atraure nous compradors al comerç saltenc en general, mitjançant una una diada de promoció dels establiments saltencs on els protagonistes trenquin les barreres dels seus locals per sortir al carrer i mostrar a la societat els productes que ofereixen d'una manera diferent. A la presentació l'alcalde de Salt, Jordi Viñas ha qualificat la iniciativa “d'aposta important lligada a la idea de promoció de la ciutat que vol posar en marxa el nostre govern”.

La proposta portarà una sèrie d'activitats al passeig Ciutat de Girona, entre les 10 del matí i les nou des vespre, que es repartiran en tres espais: El primer agruparà les desfilades, espectacles i tallers. Un espai Chill Out permetrà fer degustacions, tastets o prendre una beguda en un espai ambientat musicalment per un DJ. Les botigues disposaran d'un espai per oferir el seus productes i també hi haurà un espai lúdic on petits i grans podran jugar amb les propostes de jocs educatius i de taula de Via Lúdica o conèixer a fons el cos dels Mossos d'Esquadra, que portarà vehicles policials perquè hi puguin pujar els interessats i informació de les diferents unitats del cos.

Les desfilades es faran matí i tarda i les de matí comptaran amb la novetat que les models desfilaran vestides amb productes naturals de carnisseries, fruiteries, peixateries o floristeries de la vila. També hi hauran tallers d'estilisme i assessorament imatge personal. I per acabar el matí hi haurà una desfilada de moda infantil. Entre les dues desfilades es faran espectacles de dansa a càrrec de la Nou Espiral i L'Estació Jove.

A la tarda, també hi hauran tallers, desfilada de moda a càrrec d'establiments saltencs i espectacles de dansa.

Salt està de moda” és l'evolució de la “Mostra de Comerç” que es va fer l'any passat i que aquest any ha passat de mig dia, a durar tota la jornada i ha augmentant el nombre i la varietat de les activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada