dimarts, 23 d’abril del 2013

COMUNICAT DE LA PAH-GIRONA

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Girona



Avui, Diada de Sant Jordi, fa un any que vam perdre la innocència...
avui fa un any que l'estimat company RAMON MATEU VA RESULTAR FERIT DE GRAVETAT A CAUSA DE L'AGRESSIÓ DELS MOSSOS... 


AVUI FA UN ANY QUE LA FAMÍLIA DEL MOHAMED I LA SALIMA, AMB ELS SEUS DOS BEBÈS, VAN ACABAR AL CARRER, DESNONATS, A CAUSA DE L'ATAC DE LES ADMINISTRACIONS I DE BANKIA... 

AVUI FA UN ANY QUE CINC PERSONES DE LA PAH-GIRONA VAM SER APALLISSADES A COPS DE PORRA. I des d'aleshores hem ESCRATXAT a dos responsables polítics que no han dimitit, encara: JAUME TORRAMADÉ i FELIP PUIG, ambdós de CiU.

Hem après molt des d'aleshores... 
cal lluitar per contra-restar el poder de dretes, neoliberal, que ara tenim MANANT i IMPOSANT i NO REPRESENTANT A LA CIUTADANIA als Ajuntaments de Salt (CiU) de Girona (CiU) a la Generalitat (CiU) i a l'Estat Espanyol (PP). 

La lluita pacífica, incansable, tossuda, transparent i transgressora de la PAH-Girona ens ha servit fins ara per conquerir la legitimitat que ens volien fer creure que no teníem... hem aconseguit que a comarques gironines una agressió, com la que vam patir el 23 d'abril de 2012 a Salt, no s'hagi tornat a repetir. 
Solament això ja és una gran victòria contra els i les indignes que segueixen promovent retallades i desnonaments: que tenen el poder polític i econòmic i l'utilitzen per fer mal al poble. 

A les PAHs seguirem lluitant imPAHrables!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

I avisem a les persones del PP i de la resta de partits que estan atacant a la ciutadania, com CiU: l'ESCRATX a cadascú de vosaltres és una forma de lluita pacífica que us farà, com a mínim, treure els colors perquè tothom sabrà quina mena de persones indignes sou. 
El poble té dret a defensar-se quan l'estan maxacant i si la terrible agressió ve de dins... encara més!!!!!
 La PAH-Girona, més que mai, continuarem transformant en realitat els nostres càntics: 


"Què farem?? Què farem????"
"LLUITAREM... LLUITAREM!!!!!!!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada