dilluns, 4 de setembre del 2017

L'Alcalde de Salt visita l'antic espai Tramuntana abans de la seva posada en marxa aquest setembre


Té una pista poliesportiva, vestuaris i una sala polivalent
Dilluns, 4 de setembre de 2017
L'Alcalde de Salt ha visitat les instal·lacions de l'antic Club Tramuntana, al carrer Anselm Clavé, on s'han fet reformes per fer-hi una nova pista poliesportiva, una sala polivalent, vestuaris i lavabos. Les reformes estan pensades per, en una segona fase crear més espais coberts, que puguin ser utilitzats com a aules i sales de reunions.
Inicialment les instal·lacions seran utilitzades pel programa Juguem, La Casita, el Cau de Can Tona i l'Associació Vincle, però s'està elaborant un reglament per regular l'us compartit d'aquest espai per les entitats que ho demanin.
L'Antic Club Tramuntana és propietat de l'Ajuntament des de 2014 i té una superfície de 1556 m2. Les reformes, que han tingut un cost de 200.000 €, han permès reasfaltar, pintar i il.luminar la zona de jocs i fer-hi una sala polivalent de 60 m2, un lavabo, vestuaris i magatzem, ambdós d'uns 20 m2.
Aquest nou espai permetrà donar resposta a la demanda d’espais i equipaments per part de diferents entitats culturals, esportives i de lleure, i per tant ampliar l’oferta municipal a nivell de serveis per als joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada