dilluns, 4 de setembre del 2017

Balanç del 3r Jazz a la Fresca de Girona

                Albert Marquès Trio & Gianni Gagliardi

El grup gironí de jazz tradicional Sunset Rhythm Kings, va tancar  amb gran èxit la tercera edició del Jazz a la Fresca, un dels festivals de jazz que es fan a Girona que més públic aplega els darrers anys. El concert de clausura d'aquest cicle estival, va comptar amb la participació estel·lar del mític trompetista Pepe Robles, de setanta-cinc anys, i es va dur a terme a l’escenari interior del Sunset Jazz Club, donades les previsions de mal temps.
Tot i que enguany la pluja ha obligat a traslladar els concerts a l’interior del club en dues ocasions, el balanç total d’assistència ha estat molt positiu, havent registrat un notable increment de públic respecte a les darreres edicions, superant els quatre mil espectadors. Artísticament el balanç també ha estat molt positiu, i festival es consolida com una de les propostes culturals més interessants de l’estiu a la ciutat.

Els organitzadors han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Girona, l’Associació de Veïns i Comerciants del barri de Sant Fèlix, La Vedette i Gin Nut, i anuncien que el proper concert que es farà en aquest espai singular del barri vell, la plaça del Jazz, serà el del grup Àrid, en ocasió de la col·laboració entre els festivals Jacophonic i L’Hora del Jazz, propostes organitzades respectivament pel Sunset Jazz Club i l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.





Albert Marquès Trio & Gianni Gagliardi

Tòfol Martínez Organic Trio

The Swing Messengers 
Fotos  Jordi Renart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada