divendres, 1 de setembre del 2017

Consulta pública prèvia sobre un projecte de nova ordenança reguladora dels residus de l’Ajuntament de Salt

L’Ajuntament de Salt no disposa d’una Ordenança reguladora de la recollida i gestió dels residus municipals, incloent la deixalleria, per tant es considera convenient disposar d’una regulació a nivell local adaptada a la legislació vigent i que doni cobertura a les necessitats reals del municipi.

Amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, i amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’Ordenança, es duu a terme una consulta pública per recollir l’opinió de la ciutadania potencialment afectada per la futura Ordenança.

Presentació d’aportacions

D’acord amb allò establert a l’Article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es duu a terme una consulta pública, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’Ordenança, per recollir l’opinió de la ciutadania potencialment afectada per la futura Ordenança.
La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient, poden remetre les  seves opinions sobre els aspectes plantejats en el document informatiu que s’inclou, fins el 20 de setembre de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada