dilluns, 18 d’abril del 2016

L'Escola Mas Masó de SALT guanya el 3r PREMI XAVIER BATLLE 2016

El jurat de l'Associació Catalana per a l'Excel.lència (QualiCAT) ha decidit atorgar el 3r PREMI al projecte de "Tallers d'Estudi Assistit per a Famílies" del nostre centre dins la V Jornada d'Excel.lència i Educació que va tenir lloc ahir dijous 14 d'abril a la Sala d'Actes de l'ESCI a Barcelona.

Durant aquest acte, també es va premiar la bona pràctica "Creixement personal· de l'IES Giola de Llinars del Vallès (2n Premi) i "L'acció tutorial a la formació professional" de l'IES Cal.lípolis de Tarragona. Finalment, el 1r Premi va recaure a "El procés d'ensenyament-aprenentatge" del Col.legi Montessori-Palau de Girona.

Certament,  per nosaltres el premi més gran ha estat el d'haver pogut estar a l'alçada dels centres premiats, essent un centre de màxima complexitat com som,  i que una agència com QualiCAT hagi dictaminat l'EXCEL.LÈNCIA del nostre projecte amb el treball amb famílies.

Aquest diploma de reconeixement es suma a l'anterior guardó que vam rebre pel mateix projecte (Premi Francesc Candel 2014 de la Fundació Carulla).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada