dimarts, 26 d’abril del 2016

L'Ajuntament de Salt tancarà el pas d'aigua per la sèquia Monar el proper divendres



● El tall permetrà tasques de manteniment a la sèquia i a la xarxa de regs del Parc de les Deveses.


L’Ajuntament de Salt tancarà el pas d’aigua a la sèquia Monar el proper divendres 29 al matí per tal que els propietaris i hortolans puguin realitzar tasques de manteniment a la sèquia i a la xarxa de regs del Parc de les Deveses. El cabal es restituirà al llarg del matí del dilluns 2 de maig.
La xarxa de regadiu del Parc de les Deveses rep l’aigua de la sèquia Monar i forma un extens trenat que permet el manteniment no només de l’activitat hortícola i agrícola sinó també la creació d’ambients de gran valor ecològic.
La voluntat política del govern ERC-IPS preveu al recuperació i la potenciació de l’ús hortícola i agrícola del parc així com la recuperació de la sèquia Monar i de tota la xarxa de recs primaris i secundaris. Per a aconseguir aquest objectiu és imprescindible comptar amb la col·laboració de tots els propietaris per realitzar tasques de neteja i manteniment dels recs que passen per les seves finques, tal com es feia tradicionalment.
Per la regidora d'Entorn Natural i medi Ambient, Marta Guillaumes : “La millora del nostre entorn és una tasca col·lectiva on la participació activa de tothom és imprescindible”.
La campanya s'ha coordinat amb els regants i l'Associació d'Hortolans. L'Ajuntament ha enviat una carta a tots els propietaris, ha penjat avisos a l'entrada de les deveses. Els avisos contenen una carta de la regidora, un senyal d'advertència, i un cartell amb imatges per explicar com netejar els recs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada