dimarts, 17 de novembre del 2015

L'Ajuntament valora positivament que Torrot es faci càrrec de Gas Gas

L' Ajuntament de Salt valora positivament que l'empresa Torrot es faci càrrec de Gas Gas, perquè s'evitarà que la firma sigui trossejada i que marxi fora de Salt. Per part del Consistori hi ha la voluntat que, a més dels llocs de treball de la firma saltenca que s'han pogut salvar, un futur pla de creixement permeti recuperar-los tots. Des del comitè d'empresa s'ha agraït el paper de l'Ajuntament, en el procés concursal que ha acabat amb la venda a l'empresa catalana Torrot.
l'Estiu passat membres de l'equip de govern van contactar amb el Comitè d'Empresa de Gas Gas per oferir-los el seu suport. A resultes dels contactes, l'alcalde, Jordi Viñas, va contactar amb l'administrador concursal per demanar-li que tingues en consideració els paràmetres socials i de tradició industrial de Salt, a l'hora de decidir la venda de l'empresa. Ajuntament i treballadors defensaven que Gas Gas es quedes a Salt i s'oposaven a que la firma fos trossejada i venuda per parts o que fos deslocalitzada, a més de procurar que es mantinguessin el màxim de llocs de treball.

Gas Gas és una empresa nascuda a Salt que dona feina a prop d'un centenar de famílies de Salt i unes 400 indirectament a tot Catalunya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada