dijous, 23 de juliol del 2015

TVSALT US FA UNA CRIDA PER FESTA MAJOR

Com tots sabeu Televisió Vila de Salt és un mitjà que elabora vídeos per penjar a Youtube i fer difusió dels actes i notícies que succeeixen a la nostra vila. Els membres d’aquest canal som una colla de gent que fem això desinteressadament, ho fem com molts de vosaltres que participeu d’una manera o altra, perquè ens estimem el poble.
Amb motiu de la festa major d’enguany us volem demanar la vostra col·laboració.
Fem una crida a tots aquells que formeu part d’associacions i entitats involucrades en i pel municipi, a enviar-nos vídeos. D’aquesta manera podrem disposar de més material i donar a conèixer la diversitat de la qual gaudim intensament.
Per fer-ho només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu televisioviladesalt@gmail.com o des de la pàgina de Facebook o via Twitter.
Per incorporar aquestes imatges als vídeos de TV Salt us demanarem el vostre nom o pseudònim i lloc, data i hora de l’enregistrament.
No us prometem cap regal ni sortejos ni res d’això, només us prometem que en farem un bon ús i per descomptat aquestes imatges tindran com a referència en forma de crèdit, que les heu gravat vosaltres.
En la mesura que us sigui possible envieu imatges horitzontals, si els graveu amb mòbil.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada