dimecres, 22 de juliol del 2015

TASTA LA FESTA.....I REFRESCAT

aprovat a començaments d’any, continuem treballant en accions puntuals d’integració dels diferents sectors del comerç i la restauració, que la federació de comerciants va iniciar l’any passat amb els concursos de còctels i de tapes, i que aniran estenent a tots els sectors en futures activitats. L’objectiu principal d’aquestes actuacions no és un altre que el de generar una atmosfera urbana que animi als clients a sortir, consumir, comprar i conèixer nous establiments.
De les tres accions proposades l’any passat per al sector de la restauració se’n van poder realitzar dues i, donat que la predisposició d’enguany a preparar novament els còctels ha estat molt minsa impedint-ne la celebració d’una segona edició, la federació va pensar que fora bo intentar-ho amb el menú de festa major  que és la que ens faltava.   
Tasta la Festa i Refresca’t és una campanya que vol fomentar la creativitat dels professionals de la restauració preparant un menú especial de Festa Major que incorporaran, com una opció més, al menú diari habitual des del dia 22 de juliol fins el dia 8 d’agost. Aquest menú ha estat elaborat seguint unes pautes marcades prèviament per l’organització.
Tots els clients que tastin aquest menú especial durant els dies de la campanya podran omplir una butlleta de participació per al sorteig de 60 entrades a la Piscina Municipal de Salt (30 premiats, dues entrades per persona).
Podreu veure els menús i els establiments participants  així com el seguiment de la campanya i el sorteig posterior tant a la App Comerç de Salt com a les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada