divendres, 3 de maig del 2013

Supermercats LIDL i l’Ajuntament de Salt signen un conveni per fer arribar productes alimentaris als Centres de Distribució d’Aliments


  1. Nota de premsa

Supermercats LIDL i l’Ajuntament de Salt signen un conveni per fer arribar productes alimentaris als Centres de Distribució d’Aliments
●  LIDL lliurarà a l’Ajuntament productes aptes per al consum però no per la venda
●  L’Ajuntament farà arribar els productes als CDA
Dijous 2 de maig de 2013
Aquest matí s’ha signat a l’Ajuntament de Salt un conveni amb Supermercats LIDL pel que aquesta superfície comercial cedirà aliments no aptes per la venda, però que encara no estan caducats i son aptes per al consum humà, per tal de que enlloc de ser destruïts puguin arribar als Centres de Distribució d’Aliments (CDA).
El conveni, que té una durada inicial d’un any prorrogable, si no és denunciat per cap de les parts, preveu que LIDL garanteix que els aliments lliurats es troben en perfecte estat de conservació. Per la seva banda, l’Ajuntament es responsabilitza de la conservació i manipulació dels aliments fins que siguin lliurats als CDA i garanteix que en cap cas es poden destinar a usos comercials.
Els productes frescos aportats pel LIDL permetran completar la cistella de recursos bàsics que facilita  el banc dels aliments i que conté elements com galetes, arròs, farina, pasta  o llegums.
El conveni ha estat signat per Imanol Zabala, Director Regional de Supermercats LIDL i Rodrigo Medrano, Gerent de vendes del l’empresa, per part de LIDL supermercats i Jaume Torramadé, Alcalde de Salt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada