dissabte, 4 de maig del 2013

Lliurament dels premis de la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”


El dissabte 4 de maig, i en el marc de la Ia Fira Tèxtil i la Botiga al carrer de Salt, va tenir lloc el lliurament de premis de la campanya “A l’abril, cada campanya val per mil”, organitzada per l’Oficina de Català de Salt, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la Federació de Comerciants de Salt i l’Associació de Comerciants Suca El Veïnat.
La campanya va néixer amb l’objectiu de treballar amb els comerços i les associacions de comerciants de la ciutat perquè col·laboressin amb una activitat lingüística adreçada als alumnes adults que estudien català al Consorci per a la Normalització Lingüística i al mateix temps establir lligams entre diferents organismes de l’Administració i el sector comerç.
Paraules Viatgeres.JPGEls comerços van tenir penjat un cartell on s’explicava l’etimologia d’una paraula relacionada amb un producte del seu establiment i els alumnes van fer un treball de recollida de dades basada en una enquesta elaborada per l’Oficina de Català.
La regidora de Promoció de la Ciutat, Fanny Carabellido i el president de la Federació de Comerciants, Josep Berga, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors, en un acte conduït per les tècniques de normalització lingüística Esther Alemany i Laura Roura.
Els 4 guanyadors van ser: Joaquim Riera, Esli Mejía, Manel Guàrdia i Keita Lansey.

Foto: un dels guanyadors, Manel Guardia, amb els responsables de l’Oficina de Català i el president de la Federació de Comerciants i la regidora Fanny Carabellido.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada