dimecres, 29 de març del 2017

Salt treu pit després de la primera edició de la Fira Food Truck Market & Co

Els bons resultats i l'afluència de públic n'asseguren la segona edició.


Les primeres edicions sempre son especials i es recorden amb il.lusió per a qui ho ha organitzat. Els nervis, els dubtes, les incerteses de darrera hora, els imprevitos, . . . tot hi posa el seu granet de sorra. La fira del Food truck market & co no ha estat una excepció, i després de mesos d'intens treball, de trucades, de programacions i il.lusió finalment va arribar la fira, i ho va fer, com no podia ser d'altra manera com una tormenta, literalment !

Sota un intens aiguat i temperatures més pròpies d'hivern que no pas de primavera, el divendres s'iniciava la fira amb la part més tècnica i professional, amb xerrades que varen concentrar mes de 250 persones per escoltar amb molt bona predisposició les aportacions dels diferents ponents que s'havien escollit. Joan Alfons Albó, Joaquim Reyes, Txell Costa, Marc Casas, Magda Ana i Mario Vila varen aporta informació detallada que va anar des de temes tècnics, homologacions a marketing gastronòmic i emprenedoria. La valoració del sector va ser extremadament positiva, ja que per primera vegada es reunien diferents agents del sector i fins i tot alguns ponents ja apuntaven al contingut de la propera edició després d'escolar les opinions dels usuaris.

En la vessant més lúdica, i després del disguts inicial de les pluges del divendres que obligaven a suspendre els actes previstos a la tarda, les valoracions no poden ser més positives. Més de 4.000 persones varen assistir a la fira, amb més de 6.000 racions servides, amb un públic majoritàriament familiar que va anar a passar una bona estona i a menjar amb calma i tranquil.litat. La majoria dels food trucks estaven contents per les ventes obtingudes i alguns fins i tot es varen veure desbordats i esgotaren existències.

Tots ells varen posar en valor el gran tracte rebut per part de l'Ajuntament, les facilitats per poder organitzar la fira i el tracte directe i familiar dels preparatius. L'equip ja està pensant en la segona edició, que incorporarà novetats i millores, sobretot en l'apartat professional i que segur sorprendrà de nou després de l'experiència d'aquest primer any. 


Però no hi ha temps per la ressaca, ni per felicitacions, la IX fira de la Flor i el Planter, un altre clàssic de Salt tindrà lloc el proper cap de setmana, amb xerrades tècniques el divendres 31, una passejada per les deveses el dissabte dia 1 i tallers i exposicions el diumenge dia 2. També des d'ahir dia 27 , i fins al dia 2 d'abril, setmana gastronòmica a 13 restaurants de Salt, amb la temàtica "el plat de l'horta" i més de 30 aparadors participant al concurs d'aparadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada