dijous, 12 de gener del 2017

Una festa popular servirà per inaugurar la reforma de la plaça de la Llibertat

● També es reobriran al trànsit els dos sentits de circulació a Francesc Macià

Dijous, 12 de gener de 2017

Acabades les obres una festa popular amb màgia i actuacions musicals servirà per inaugurar la plaça de la Llibertat. Demà a partir d'un quart de sis de la tarda es podrà gaudir del Mag Raúl, ball en línia i sevillanes a càrrec del casal de Les Bernardes, del Grup de percussió Casumaï i l'actuació del Cor Akan. L'acte acabarà amb una ballada de sardanes.

La inauguració de la plaça permetrà re-obrir el trànsit en els dos sentits del carrer Francesc Macià entre el carrer Major i Àngel Guimerà.

Les obres han rebaixat el nivell de la plaça per igualar-la amb els carrers que l'envolten i crear un espai obert i lliure que permeti la celebració d’actes al carrer alhora que han permès créixer en direcció a Francesc Macià.

La reforma de la plaça Llibertat vol aconseguir fer la zona més amable, i convertir la plaça en un lloc de pas. Les obres han respectat l'escultura de l'escultor Saltenc Lluís Molins, tot i que s'ha modificat el seu emplaçament.

Des de l'Ajuntament s'havia observat que el desnivell entre la plaça i el seu entorn havia acabat aïllant-la i fent que el flux de vianants entre el carrer Major i Àngel Guimerà es fes per les voreres perimetrals. Les obres de la plaça han permès sobreelevar el centre de la cruïlla entre Francesc Macià i Àngel Guimerà, per tal de pacificar el trànsit i millorar la seguretat dels vianants.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada