dimarts, 24 de gener del 2017

L'Institut Salvador Espriu celebra 40 anys amb un acte a l'Auditori de la Coma Cros



● Durant el curs es faran altres activitats per commemorar l'aniversari

Dimarts, 24 de gener de 2017
L'institut Salvador Espriu de Salt celebra aquest 2017 els seus primers 40 anys d'activitat docent i divendres que ve, a les sis de la tarda, ho commemora amb un acte públic a l'Auditori de la Coma Cros. A més d'aquest acte durant el curs es faran un seguit d'activitats al centre per alumnes i ex alumnes.

Les celebracions tenen dos objectius: Per una banda compartir l'aniversari amb tota la comunitat educativa, i per l'altre mantenir el vincle emocional amb tots els que han passat per les seves instal·lacions durant aquests 40 anys.

Els actes previstos volen posar en valor la xarxa social que -abans i ara- ha donat vida i suport al centre. També es buscamantenir el vincle per a explicar a l’alumnat  l’experiència a l’ institut entre el passat i el present. Amb aquest objectiu s'oferirà una visita guiada per les instal·lacions del centre als ex alumnes. A partir d’aquesta connexió es vol recollir, en un llibre “gegant”, una mostra de les  emocions  positives  del  seu pas per l’Institut.

Per part de l'Ajuntament, es publicarà una segona edició numerada d'un llibre que recull una selecció de l'obra i poemes de Salvador Espriu, a càrrec d'Antoni Puigverd. També hi ha en preparació l'edició d'un llibre de contes a càrrec dels alumnes de l'aula d'acollida, i a l'interior del centre es farà una exposició recollint la història i l'actualitat del centre.

Amb el lema de “L'Espriu, un present ben viu...!” l'acte de divendres comptarà amb els parlaments de professors i directors del centre, la presència dels alcaldes de la vila durant el temps de vida de l'institut, professors i ex professors, representants del Departament d'Ensenyament, i les actuacions musicals dels alumnes. L'acte finalitzarà amb un piscolabis preparat pels alumnes de PFI de pastisseria i fleca de l'Escola Pia de Salt.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada