diumenge, 20 de novembre del 2016

La Federació d’Entitats Socioculturals de Salt es presentarà al concurs per a la gestió de l’Ateneu de la Coma Cros

La Federació d’Entitats Socioculturals de Salt es presentarà al concurs per a la gestió de l’Ateneu de la Coma Cros que l’Ajuntament ha tret a licitació. Aquesta decisió és fruit de l’acord per unanimitat al qual es va arribar en l’assemblea extraordinària d’aquest dijous passat al vespre amb la participació d'una vintena d’entitats de la vila.

Després de conèixer les bases del concurs i havent valorat els plecs administratius i tècnics amb els diferents participants a l’assemblea, finalment s’ha arribat a l’acord per unanimitat que la Federació d’Entitats Socioculturals de Salt es presentarà a aquest concurs per optar a la gestió de les activitats de l’Ateneu de la Coma Cros.

En l’assemblea van assistir membres de 20 entitats diferents: Donants de sang de Girona, Casal saltenc independentista, Diables d’en Pere Botero, AEiG Sant Cugat, Colla Castellera Marrecs de Salt, Acagia - Associació de Cameruneses de Girona, Agrupació Teatral el Safareig, Amics del Taixi Chuan de Salt, 17190 UniverSalt, Amigues i amics de l’Ateneu Popular Coma Cros, Associació Cultural Coral Tribana de Salt, Comissió d’Agermanament Salt-Quilalí, Colla M’ho passo bé, Associació de Magrebins sense fronteres, Associació Socioeducativa Nousol, Mou-te en bici, Arrels Urbanes per a la promoció de la música, La Banda del Rec; i també les entitats ANC Salt i el Cau de Can Tona, no federades.

Així la Federació reafirma la seva intenció de dur a terme projectes conjunts a la vila i com a primer objectiu el de gestionar l'Ateneu de la Coma Cros de forma col·lectiva i comunitària. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada