dimecres, 13 de juliol del 2016

L'Ajuntament de Salt reparteix la Guia Pràctica per l'Estudiant Universitari als nous alumnes del centres de la vila

Té informació sobre serveis i activitats disponibles a Salt

Dimecres, 13 de juliol de 2016

Avui dimecres comencen les matriculacions en els diferents centres universitaris instal·lats a Salt. I l'Ajuntament ha començat el repartiment de la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari, amb tota la informació necessària pels nous alumnes. La Guia conté material perquè coneguin com és la nostra vila i què els oferim perquè gaudeixin de la seva estada a Salt.
A la Guia, els nous alumnes, molts dels quals son francesos, hi trobaran informacions de tota mena : des dels centres de formació, tan universitaris com d’idiomes i artístics ; equipaments juvenils ; instal·lacions esportives; informació sobre les rutes naturals per les Deveses, el riu Ter, etc. I també les principals fites culturals i festives de Salt, així com temes més socials com sanitat, seguretat i serveis immobiliaris.
D’altra banda, a banda de la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari, també es lliura informació més genèrica : un mapa de Salt, horaris d’autobusos, o un petit manual sobre la història de la vila.
El primer centre on s'ha repartit la Guia ha estat EUSES, demà serà el torn d’ERAM i a mesura que els altres centres obrin matriculacions s'anirà fent arribar la guia a tots els estudiants

Fotografia de l’Ajuntament : Una noia rebent la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari de Salt​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada