dijous, 28 de juliol del 2016

Demà divendres començaran les obres a la plaça Llibertat de Salt



Es rebaixarà el niv​ell de la plaça per unificar-la amb els carrers que l'envolten

Dijous, 28 de juliol de 2016

Demà divendres 29 de juliol començaran les obres a la plaça Llibertat de Salt. Els treballs consistiran en rebaixar el nivell de la plaça per igualar-la amb els carrers que l'envolten i crear un espai obert i lliure que permeti la celebració d’actes al carrer.
Actualment la plaça no és un lloc de pas amè i agradable pels veïns. Amb la reforma es vol aconseguir fer la zona més amable, que converteixi la plaça en un lloc de pas. La reforma respecta els parterres actuals i  l'escultura de l'escultor Saltenc Lluís Molins, tot i que es modifica el seu emplaçament.
Des de l'Ajuntament s'ha observat que el desnivell entre la plaça i el seu entorn ha acabat aïllant-la i fa que el flux de vianants entre el carrer Major i Àngel Guimerà es faci per les voreres perimetrals. Per altra banda, la manca de visibilitat des de l'exterior a causa de l'alçada i els elements vegetals genera problemes de seguretat.

Unificar l'alçada de la plaça i ampliar-la en direcció a Francesc Macià, permetrà que es converteixi en un espai de trobada per als veïns i que pugui ser escenari d'actes al carrer. La reforma també s'aprofitarà per renovar el mobiliari urbà i crear dos espais diferenciats: El més proper a Àngel Guimerà serà obert i apte per fer-hi activitats al carrer mentre que la zona més propera a Les Bernardes tindrà més vegetació i estarà més pensada per al descans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada