dilluns, 6 de juny del 2016

L'Ajuntament fa una campanya porta a porta per conscienciar els ciutadans en la lluita contra el mosquit tigre

 Una primavera plujosa augura un estiu complicat

Dijous, 2 de juny de 2016

L'Ajuntament de Salt ha iniciat una campanya porta a porta per conscienciar els ciutadans i aconseguir la seva complicitat en la lluita contra el mosquit tigre. La campanya compta amb la participació de dos informadors d'hàbits higiènics i de salut, que tenen previst visitar un miler finques, entre habitatges i zones d'horta. Una xifra similar a l'assolida en campanyes anteriors.
La primavera extremadament plujosa aquest 2016 fa preveure una proliferació de mosquits molt important aquest any. Per minimitzar els problemes amb el mosquit tigre, per part de l'Ajuntament, ja s'han iniciat els tractaments als embornals (seguint les indicacions del programa contra el mosquit tigre de Dipsalut) i s'ha fet arribar informació a les escoles i per les xarxes socials, perquè els ciutadans evitin comportaments que ajuden a la proliferació de l'insecte.
Els informadors lliuren a cada domicili visitat un fulletó amb les indicacions a seguir per evitar la proliferació del mosquit tigre i mentre són al carrer vigilen per detectar altres situacions de risc d'insalubritat i adverteixen els propietaris de gossos que no els duen com preveu la normativa.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada