dimarts, 5 de maig del 2015

Dos anys d'humor a la ràdio dels gironins Comikaces Teatre, al 97.7 de la FM



● Fan un programa quinzenal a Ràdio Salt

Dimarts, 5 de maig de 2015
Des de fa dos anys la companyia Gironina Comikaces Teatre posa en antena quinzenalment un programa d'humor a les ones de Ràdio Salt en una desigual lluita contra el pessimisme imperant.
La companyia teatral gironina Comikazes Teatre, es va llençar fa 2 anys a l’aventura de la ràdio, amb un magazine humorístic quinzenal anomenat “D’Estar per casa” que s’emet cada dos dimecres a les 9 de la nit a Ràdio Salt (97.7 de la FM) i on té com a objectiu informar, divertir i sobretot lluitar contra el pessimisme amb la eina que ha caracteritzat a la companyia en la seva trajectòria: l’humor.
El programa el formen diferents seccions: el Tonticiari (notícies esbojarrades i 100% reals), els 40 principiants (amb els hits que més funcionen a les xarxes socials), l’Entrevista (on portem a convidats rellevants del panorama Gironí) i Pregunta-li a Google (on ens posem al dia dels temes que tenen més polèmica a Internet). Sempre amb l’humor i la humilitat com a principals fils conductors del programa.
Durant aquests 2 anys són molts i molt dispars els convidats que han passat per l’estudi: educadors, terapeutes, veterinaris, bandes de música, orientadors laborals, escriptors, pintors... i molts altres convidats que han volgut explicar les seves professions i inquietuds. Posa’t la bata i les sabatilles i gaudeix estan per casa. La millor llu​ita contra el pessimisme.
 +INFO: 
Fitxa Tècnica:
D’ESTAR PER CASA, de Comikazes Teatre (Associació de Girona).
Ràdio Salt (97.7).
Emissió: dimecres a les 21h (i dijous a les 11h: repetició). Quinzenalment.
Podcast: (on escoltar tots els programes) http://www.ivoox.com/podcast-d-estar-per-casa_sq_f169005_1.html
Integrants: Manolo Aranda, José Bautista, Héctor González i Judit Llamas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada