dimecres, 13 de maig del 2015

Alumnes de l'Escola les Deveses de Salt pinten els murs de l'Escola



● “Tots hi pintem” està a càrrec de la directora de l'EMBA, Delphin Labedan

Dimecres, 13 de maig de 2015
Alumnes de l'Escola les Deveses, de Salt, pinten aquest dies els murs de la seva escola dins el projecte a l'Escola tots hi pintem, dirigit per Delphine Labedan, directora de l'Escola de Belles Arts de Salt (EMBA). El projecte a l'Escola tots hi pintem es fruit de la col.laboració entre les àrees d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament de Salt.
Tots hi pintem té com a objectius: Pintar les tanques, façanes, parets exteriors, o altres parts dels centres educatius de Salt, per fer-los agradables a la vista, acollidors i perquè donin una imatge cultivada de la comunitat educativa que els ocupa. Paral.lelament realitzar un treball conjunt amb els alumnes de cada escola amb la finalitat que se sentin partícips del treball que s’hi faci, i de la imatge que projecti el seu centre. Fomentar el respecte per tot el que formi part d’un centre educatiu, començant per l’edifici i projectar cap a l’exterior la imatge educativa dels centres docents de Salt.
El projecte es farà cada any en una escola diferent triada per l'Ajuntament d’entre els centres públics de Salt d’Educació Infantil-Primària, o escoles bressol municipals, segons la necessitat de l’edifici o de les demandes del propi centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada