divendres, 17 d’abril del 2015

UN LLIBRE FET PER L’AMPA DE L’ESCOLA EL GEGANT DEL REC MOSTRA LA DIVERSITAT I LA RIQUESA DE SALT A TRAVÉS DE LA CUINA






El llibre reuneix 26 receptes fetes per pares i mares de països tan diversos com ara Gàmbia, Rússia, Camerun, Filipines, Uruguai, Marroc, Guinea, o Bèlgica

L’edició es presentarà el proper divendres, 17 d’abril, a la Biblioteca Iu Bohigas de de Salt

Els pares i mares de l’escola El Gegant del Rec de Salt han fet un llibre en el qual recullen les receptes de plats de 26 famílies diferents del centre educatiu. La publicació mostra la diversitat i la riquesa de l’escola i del municipi a través d’un fet tan quotidià com és la cuina.

El llibre porta per títol Gegants a la cuina! 26 receptes del món a la nostra escola i recull plats creats per pares i mares de països tan diversos com ara Veneçuela, Camerun, Gàmbia, Uruguai, Marroc, Argentina, Bèlgica, Rússia Filipines o Romania. A cada doble pàgina hi ha les fotos, la recepta i els ingredients, una petita explicació entorn del plat i un mapa del món que situa el lector en el país d’origen del responsable del plat. Per tant, acosta i descobreix cultures i països, i demostra que reunir la família o els amics entorn a un bon plat, amb la cuina com a nexe d’unió, és un concepte universal.

La presentació oficial del llibre es farà el proper divendres 17 d’abril en dos actes: el primer a la mateixa escola, adreçada als pares, mares i alumnes i la segona, a qual esteu tots convidats, a la biblioteca Iu Bohigas de Salt, a les 20 hores. Us hi esperem!!

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
“Gegants a la cuina! 26 receptes del món a la nostra escola”
Dia: Divendres, 17 d’abril de 2015
Lloc: Biblioteca Iu Bohigas de Salt
Hora: 20 h
Intervindran: Membres de l’AMPA i impulsors de la iniciativa, i cuiners i cuineres que han participat en el llibre

Hi esteu tots convidats!!


Contacte: Èlia Llinàs 661068984
............................................................
AMPA
Escola El Gegant del Rec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada