dimecres, 1 d’abril del 2015

S'obre la nova convocatòria de subvencions per la rehabilitació d'edificis a Salt


● L’Ajuntament ha previst destinar-hi 269.324 € dels que 130.000 corresponen a retribucions a les que han renunciat els regidors
● Les actuacions són per rehabilitar elements comuns d'edificis plurifamiliars

Dimarts, 31 de març de 2015
Un cop publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP) les bases que les regulen, s'ha obert el termini per la presentació de sol·licituds per la cinquena convocatòria de subvencions per a rehabilitar elements comuns d'edificis plurifamiliars a Salt.
Aquest any s’ha previst destinar un total de 269.324,96 € ( dels que 130.000 provenen de les renuncies a una part de les retribucions que van acordar els regidors a principis de mandat, amb l'objectiu de donar suport a les comunitats)per a subvencionar les actuacions de rehabilitació, i per a la redacció dels Informes d’Avaluació dels Edificis que, per la seva antiguitat, superior a 45 anys, estiguin obligats a presentar-ho.
Les subvencions estan destinades a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis que es trobin en mal estat, prioritzant les deficiències estructurals, reformes de cobertes, adequació de les instal·lacions, la construcció de rampes d'accés, la posada en funcionament d’ascensors aturats per manca de manteniment i altres actuacions en els elements comuns dels edificis.
La voluntat i el compromís de l’equip de govern de CiU, en aquesta convocatòria d’ajuts  i en les d’anys anteriors, ha estat i es que les comunitats de veïns es sentin recolzades i continuar fomentant la consciència entre el veïnatge ,en la necessitat de realitzar un bon manteniment i conservació dels elements comuns dels habitatges .
Aquestes subvencions estan co-financiades al 50% per la Generalitat de Catalunya i s’hi poden acollir les comunitats de propietaris dels edificis plurifamiliars destinats a ús predominantment residencial que es trobin inclosos dins de l’àmbit del Pla de Barris de Salt. Cada actuació subvencionada rebrà un 70% de l’import de l’actuació (IVA inclòs), fins un màxim de 10.000 euros per comunitat de propietaris.
Es pot demanar més informació a l’Oficina Local de l’Habitatge de Salt, al carrer Doctor Ferran, 7, on també es poden presentar les documentacions requerides per a participar en aquesta convocatòria de subvencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada