dissabte, 16 de març del 2013

NOTA DE PREMSA Presentació Memòria 2012 Caritas


Hotel d’Entitats, Despatx 1.07
Carrer Sant Dionís, 42   17190 SALT
Tel. 972 24 24 72  Fax 972 23 33 61
                                                                                 salt@caritasgirona.cat
NOTA DE PREMSA

Presentació Memòria 2012

Càritas Salt ha fet la presentació de la seva memòria, corresponent al passat 2012, el dissabte 16 de març, acomplint el compromís de presentar-la dins el primer trimestre de l'any.

Una memòria serveix per a recollir en un sol document tota la feina realitzada durant l'exercici que descriu. La nostra va un pas més enllà, per què no només recull la feina ben feta sinó que recorda a les persones que en un moment de la seva vida, han compartit part del seu camí amb nosaltres. Des dels diferents serveis que s'ofereixen des de Càritas Salt, s'ha ajudat a que persones del nostre voltant hagin rebut el recolzament que necessitaven.
I també recollim dades quantitatives a la memòria, per a que quedi palesa la feina integradora de Càritas Salt a la nostra població.

La tasca de Càritas Salt, inclou un gran nombre de serveis, trobem l'acollida, la distribució d'aliments, els robers, el projecte PATI d'habitatge. Les visites a la Gent Gran, el servei d'orientació sociolaboral, el servei d'intervenció educativa, el taller de costura, el taller d'acollida lingüística i cultural i l'assessorament jurídic a immigrants. Tot i que a primera vista sembli que alguns es podrien classificar com a assistencials, hem de destacar que l'acompanyament a la persona que s'adreça a Càritas Salt es fa de forma integral i transversal, amb un seguiment personalitzat, utilitzant tots els recursos dels que disposem i coneixem per intentar incidir a l'arrel del problema presentat.

S'ha parlat del detall de cada servei, del número de persones beneficiades i dels recursos, econòmics i personals, que s'hi dediquen. S'ha agraït les múltiples mostres de col·laboració que hem rebut aquest any organitzant diferents tipus d'actes a benefici de Càritas Salt, on la resposta ha superat les previsions. Ara que patim una forta retallada dels ajuts públics, Càritas Salt pot continuar fent la seva tasca gràcies a la generositat de les persones que col·laboren amb nosaltres, sigui amb aportacions econòmiques o amb el seu temps. Però encara queda molt per fer, les necessitats augmenten i la capacitat de resposta es poca per a arribar a tothom.

Us convidem a conèixer els detalls, podreu trobar la memòria completa  i més informació a la  www.caritasgirona.cat/salt. I si voleu col·laborar, amb una quota, aportació o part del vostre  temps podeu escriure a salt@caritasgirona.cat, o trucar tel. 972 24 24 72.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada