dijous, 28 de març del 2013

COMUNICAT DE PREMSA ( Robos Massana )



Salt 28 Marc 2013
L'Associació de Veïns la Massana de Salt en el seu ànim d'informar els seus veïns en el tema dels diferents robatoris produïts al barri aquesta setmana comença el repartiment d'un cartell per tots els portals, comerços així com en els llocs autoritzats.
Volem denunciar que no estem d'acord de les postures que s'actui policialment només quan tenen diferents denúncies, creiem que és millor prevenir que actuar, no quan es a produït el delicte.
Fa molt de temps que insistim en aquests conceptes però com diem només s'actua quan es produeix el delicte, no hi ha previsió.
Sempre hem defensat que la policia hauria de caminar més a peu pel nostre barri i menys en cotxe ja que això permet veure situacions que en cotxe no es poden veure.
Ens parlen d'estadístiques, que la gent no fan les denúncies però la realitat és que l'associació està molt a sobre d'aquest tema, ja que preocupa i molt pels comentaris dels veïns que an robat i que són molts.
L'última que l'associació té coneixement és de el robatori de dos pisos al carrer Guilleries al costat de la cafeteria la Moreneta.
També el resum que disposem dels diferents robatoris és alarmant ja que encara que l'ajuntament diu que an detingut a 8 persones en una setmana, van robar els dos pisos que diem. Robatoris interior de vehicles detectats principalment al sector massana, de principis de gener a finals de febrer: Carrers Ramon i Cajal de Moreneta a avda de la Pau Carrer Moreneta de dr Ferran a dr Castany Carrer Pau Masó, sector escola Mas Masó Carrer Dr Ferran el tram de PPCC A avda de la pau ROBATORIS DEL TIPUS DE: trencament de vidres, blincament de marc de portes i acces a interior de vehicle, repunt de robatoris de bateries de cotxes, inclus neumatics d'un citroen picasso, accces a interior de parkins particulars i trasters veinals. Podriem parlar d'uns 30 vehicles en aquest periode de temps Secretaria AA:VV La Massana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada