divendres, 21 de desembre del 2012

SISTEMA DE COMPETICIÓ I CALENDARI DE JOC

JUNIOR FEMENÍ

RA PARTIT HORA PARTIT DIJOUS, 27 DE DESEMBRE DE 2011 LLIGUETA DE CLASSIFICACIÓ 16,40 UNIÓ GIRONA - C.B. SALT 18,40 C.B. BESCANÓ - UNIÓ GIRONA 20,40 C.B. SALT - C.B. BESCANÓ DIVENDRES, 28 DE DESEMBRE DE 2011 16,40 16,40 C.B. SALT - UNIÓ GIRONA 18,40 UNIÓ GIRONA - C.B. BESCANÓ 20,40 C.B. BESCANÓ - C.B. SALT 21,20 Grup 5.2 - Grup 5.3 DISSABTE, 29 DE DESEMBRE DE 2012 FINAL HORA 12,30 REGLAMENT DE JOC LLIGUETA DE CLASSIFICACIÓ Reglament FIBA, a excepció de les seguents modificacions: Partits de dues parts de 10 min. No es para el crono els dos últims minuts després de bàsquet. Un temps morts per part. Els jugadors seràn eliminats quan acumulin 3 faltes personals. En cas d'empat no hi ha prórroga. Es concedeix 3 punts al guanyador, 2 per cada equip en l'empat i 1 per l'equip perdedor. SEMIFINALS I FINAL Reglament FIBA, sense excepcions. CONFIGURACIÓ DEL GRUP UNIÓ GIRONA C.B. BESCANÓ C.B. SALT CALENDARI DE JOC CATEGORIA JUNIOR FEMENÍ PISTA 1 PISTA 2 1r Classificat lligueta - 2n Classificat lligueta PISTA CENTRAL IMPORTANT - Els equips hauràn de tenir l'equipatge oficial i l'equipatge reserva. Es respectarà el calendari, l'equip situat com a local portarà l'equipatge oficial i el situat com a visitant portarà l'equipatge reserva en cas de coincidència de colors.

CADET MASCULÍ

SISTEMA DE COMPETICIÓ GRUP 1 C.B. SANT JOSEP B C.B. SALT A C.B. BLANES C.B. FARNERS GRUP 2 C.B. SANT JOSEP C C.B. SANT FELIU C.B. SALT B ATHLETIC SILENC GRUP 3 CESET C.B. VILABALREIX U.E. LA SALLE GIRONA C.E. POMPEU FABRA PRIMERA FASE 12 equips dividits en tres grups (1, 2, 3) de 4 equips. Jugaran tots contra tots a una volta. Els dos primers classificats de cada grup lluitaràn pel títol del Torneig. Els classificats 3r i 4t classificats podràn optar en la següent fase al títol. Reglament Fiba, a excepció de les següents modificacions: Partits de dues parts de 10 min. Un temps mort per part. No es pararà el crono els dos últims minuts del partit després de bàsquet. Els jugadors seràn eliminats quan acumulin 3 faltes personals. En cas d'empat no hi ha prórroga. Es concedeix 3 punts al guanyador, 2 per cada equip en l'empat i 1 per l'equip perdedor. GRUP 4 PRIMER GRUP 1 SEGON GRUP 2 PRIMER GRUP 3 SEGONA FASE 12 equips dividits en quatre grups (4, 5, 6, 7) de 3 equips. Jugaran tots contra tots a una volta. Els grups 4 i 5 establiràn l'ordre per als quarts de final. Dels grups 6 i 7 el primer es classificarà per quarts de final, els altres dos jugaràn els partits de les posicions 9 a 12. Reglament Fiba, a excepció de les següents modificacions: Partits de dues parts de 10 min. Un temps mort per part. No es pararà el crono els dos últims minuts del partit després de bàsquet. Els jugadors seràn eliminats quan acumulin 3 faltes personals. En cas d'empat no hi ha prórroga. Es concedeix 3 punts al guanyador, 2 per cada equip en l'empat i 1 per l'equip perdedor. GRUP 7 QUART GRUP 1 TERCER GRUP 2 QUARTGRUP 3 GRUP 6 TERCER GRUP 1 QUART GRUP 2 TERCER GRUP 3 GRUP 5 SEGON GRUP 1 PRIMER GRUP 2 SEGON GRUP 3 QUARTS DE FINAL PRIMER GRUP 4 - PRIMER GRUP 6 (A) TERCER GRUP 5 - SEGON GRUP 4 (B) SEGON GRUP 5 - TERCER GRUP 4 (C) PRIMER GRUP 7 - PRIMER GRUP 5 (D) QUARTS DE FINAL / CLASSIFICACIÓ DEL 5 AL 12 Reglament Fiba, a excepció de les següents modificacions: Partits de dues parts de 10 min. Un temps mort per part. No es pararà el crono els dos últims minuts del partit després de bàsquet. Els jugadors seràn eliminats quan acumulin 3 faltes personals. En cas d'empat no hi ha prórroga. Es concedeix 3 punts al guanyador, 2 per cada equip en l'empat i 1 per l'equip perdedor