Els bons resultats i l'afluència de públic
n'asseguren la segona edició.
Les primeres edicions sempre
son especials i es recorden amb il.lusió per a qui ho ha organitzat. Els nervis,
els dubtes, les incerteses de darrera hora, els imprevitos, . . . tot hi posa el
seu granet de sorra. La fira del Food truck market & co no ha estat una
excepció, i després de mesos d'intens treball, de trucades, de
programacions i il.lusió finalment va arribar la fira, i ho va fer, com no podia
ser d'altra manera com una tormenta, literalment !
Sota un intens aiguat i
temperatures més pròpies d'hivern que no pas de primavera, el divendres
s'iniciava la fira amb la part més tècnica i professional, amb xerrades que
varen concentrar mes de 250 persones per escoltar amb molt bona
predisposició les aportacions dels diferents ponents que s'havien escollit. Joan
Alfons Albó, Joaquim Reyes, Txell Costa, Marc Casas, Magda Ana i Mario Vila
varen aporta informació detallada que va anar des de temes tècnics,
homologacions a marketing gastronòmic i emprenedoria. La valoració del sector va
ser extremadament positiva, ja que per primera vegada es reunien diferents
agents del sector i fins i tot alguns ponents ja apuntaven al contingut de la
propera edició després d'escolar les opinions dels usuaris.
En la vessant més lúdica, i
després del disguts inicial de les pluges del divendres que obligaven a
suspendre els actes previstos a la tarda, les valoracions no poden ser més
positives. Més de 4.000 persones varen assistir a la fira, amb més de 6.000
racions servides, amb un públic majoritàriament familiar que va anar a passar
una bona estona i a menjar amb calma i tranquil.litat. La majoria dels food
trucks estaven contents per les ventes obtingudes i alguns fins i tot es varen
veure desbordats i esgotaren existències.
Tots ells varen posar en valor
el gran tracte rebut per part de l'Ajuntament, les facilitats per poder
organitzar la fira i el tracte directe i familiar dels preparatius. L'equip ja
està pensant en la segona edició, que incorporarà novetats i millores, sobretot
en l'apartat professional i que segur sorprendrà de nou després de l'experiència
d'aquest primer any.
Però no hi ha temps per la
ressaca, ni per felicitacions, la IX fira de la Flor i el Planter, un altre
clàssic de Salt tindrà lloc el proper cap de setmana, amb xerrades tècniques el
divendres 31, una passejada per les deveses el dissabte dia 1 i tallers i
exposicions el diumenge dia 2. També des d'ahir dia 27 , i fins al dia 2
d'abril, setmana gastronòmica a 13 restaurants de Salt, amb la temàtica "el
plat de l'horta" i més de 30 aparadors participant al concurs
d'aparadors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada