divendres, 30 de novembre del 2018

L’Ajuntament denuncia un home per un abocament de voluminosos al costat dels contenidors


  • El nou contracte de neteja ha permès augmentar els recursos per controlar aquest tipus d’abocaments i el personal de neteja viària.
  • L’ordenança de Residus contempla sancions de 1.501 fins a 3000 €.

Divendres, 30 de novembre de 2018

L’Ajuntament ha denunciat una home per abocar una vintena de televisors avariats als contenidors del carrer Torres i Bages, cantonada amb Ramon Sambola el passat 31 d'octubre. L'ordenança Reguladora dels Residus, que contempla sancions de fins a de 1.501 a 3.000 euros, considera l'abocament una infracció molt greu ja que es tracta d'abandonar qualsevol tipus de residu a la via pública o en qualsevol espai diferent als establerts pels serveis de recollida.

L'home va declarar a la Policia Local de Salt que es dedicava a recollir les televisions a les deixalleries de la comarca i que els treia les peces aprofitables abans de llençar-les al costat del contenidor.

L’Ajuntament ha iniciat un període de seguiment intensiu d'aquest tipus d'infraccions amb motiu del desplegament del nou contracte de neteja.

Aquest contracte, a part del canvi de contenidors de tota la ciutat, també ha permès augmentar el personal destinat a la neteja dels carrers i ha incrementat aquest tipus de controls per evitar els abocaments de voluminosos. Aquest tipus d’infraccions suposen un despesa de 80.000 euros anuals a les arques municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada