dimarts, 14 de febrer del 2017

L'Escola Universitària ERAM amplia les seves instal.lacions a Salt



● L'Ajuntament de Salt i l'ERAM han firmat la concessió d'espais per 40 anys

L'Ajuntament de Salt i l'escola universitària ERAM varen firmar ahir dimecres dia 8 de Febrer la concessió administrativa d'un nou espai a la Factoria Cultural Coma Cros que permetrà a l'escola universitària ERAM ampliar l'ús a més de 1600 metres quadrats on poder impartir les dues titulacions actuals:Grau en arts escèniques i Grau en Audiovisual i Multimèdia a més de 400 alumnes.
L'Escola Universitària ERAM aposta pel gran potencial de la comunicació audiovisual a la creació de nous perfils professionals, amb la qual cosa ofereix una resposta a les noves professions emergents. Els nous mitjans i les actuals dinàmiques laborals estan produint nous productes en el camp audiovisual i multimèdia. Els futurs professionals hauran de dotar-se de continguts específics amb singularitats comunicatives, tècniques i creatives, capaços d'actuar en el camp de la comunicació audiovisual i multimèdia.
Els graus que ofereix l’Escola Universitària ERAM són únics al territori Espanyol, aquesta singularitat permet matrícules d’alumnes de diversa procedència, la creació d’una marca pròpia i la seguretat de continuïtat en el temps.
Des de l'Ajuntament de Salt es destaca l'important l'aportació positiva que els estudis poden suposar per a la cohesió social de Salt en la línia d'afavorir la creació de llocs de treball directes i obrir noves perspectives en l'oferta de formació d'acord amb les noves demandes del mercat laboral. A més a més aquesta oferta oferirà possibilitats de creixement econòmic al municipi a partir de les pròpies necessitats dels alumnes, com per exemple pisos de lloguer, despesa en els establiments de restauració, comerços de proximitat i donarà la possibilitat als habitants de Salt de gaudir d’una formació de primera qualitat dins el seu municipi avalada per una de les Universitats de primer nivell.
La consolidació de la Factoria Cultural Coma Cros com a centre cultural i educatiu de referència a Salt evidencia la bona salut universitària de la vila, que ja compta amb diversos centres universitaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada