dimarts, 4 d’octubre del 2016

El programa integral ha trobat feina per a seixanta joves

Nou dels que han trobat una feina son dels quinze que segueixen el programa a Salt

Dimarts, 4 d'octubre de 2016
El Programa Integral, que es realitza des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt, juntament amb l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Fundació Astrid 21 i la Fundació Ser.Gi, ha trobat feina per a 60 joves dels 120 que hi participen a la comarca del Gironès. D'aquests, 9 pertanyen al grup de 15 que segueixen el programa a Salt.
El Programa Integral tutoritza un total de 120 joves de la comarca del Gironès. Des de l’inici de l’execució de les accions del programa, el passat mes de Març, el programa ha ajudat a un total de 60 joves a aconseguir un contracte laboral. D’aquestes contractacions, 29 s’han fet de més de sis mesos i 31 d’una durada inferior.
Del grup tutoritzat per l’Ajuntament de Salt, format per 15 joves, 9 han aconseguit una contractació: 5 de les quals a més de sis mesos i 5 per una temporalitat inferior o per obra i servei.
De la mateixa manera, el programa ha afavorit el retorn educatiu a 5 joves, tres dels quals han accedit a estudis universitaris, un a cicle superior i un a finalitzar els estudis d’ESO.
El Programa Integral té com a objectiu la inserció laboral dels joves o el retorn al sistema educatiu. Per assolir aquests objectius el programa ofereix un seguiment tutoritzat individual per a cada jove, que permet adaptar-se a les necessitats de cada participant i donar-li els recursos necessaris per assolir els seus propòsits. Així mateix, el programa ofereix formacions professionalitzadores, càpsules formatives d’orientació laboral i visites a empreses de diferents sectors.
Per participar en el Programa Integral cal tenir entre 16 i 29 anys i no trobar-se estudiant ni treballant. Les persones interessades en participar en el Programa Integral han d'escriure un e-mail amb les seves dades personals a alexia.cuyas@salt.cat o passar per l’Estació Jove de Salt de dilluns a divendres de 9 a 14h.


Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de la Garantia Juvenil, regulat per l’ordre EMO/319/2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada