dilluns, 21 de desembre del 2015

Programació de Nadal del Sunset Jazz Club

Entre els dies 18 de desembre i el 3 de gener el Sunset Jazz Club de Girona ha preparat una programació especial de Nadal, que tindrà com a cap de cartell el trio internacional Never!

La programació de Nadal inclourà dues jam sessions; dues audicions, de l’Escola de Música de Sant gregori i d’Espai Jazz, i set concerts, alguns dels quals inclosos en el festival Girona Christmas Swing.

Zhenya Strigalev:url.jpg
La programació de Nadal del club gironí començarà divendres 18 de desembre amb l’audició de l’escola Espai Jazz, i un dels plats forts serà el concert de l’endemà dissabte 19 de desembre (23h, 15 euros) del trio Never! Liderat pel saxofonista rus Zhenya Strigalev i amb el suport de dos músics llegendaris del món del jazz com són el baixista reunionès Linley Marthe i el bateria nordamericà Eric Harland, oferiran una sessió de jazz fusió d’alta volada. Diumenge 20 de desembre es preveu un programa doble organitzat en col·laboració amb el segell UnderPool, amb la presentació del disc Solo de Jaume Llombart a les 20.00h, i una Jazz Jam Session a les 20.30h.
Linley Marthe:

url.jpg
Dimarts 22 de desembre (22h, gratuït) el Luis González Trio actuarà amb dos convidats especials: la trompetista i cantant Alba Careta, i Lucas Martínez, jove promesa del saxo que recentment ha rebut dos premis en un prestigiós certàmen a Polònia. Dimecres 23 a les 20.30h, l’Escola de Música de Sant Gregori oferirà la seva audició de Nadal en la que els alumnes de clàssic i jazz mostraran la feina feta durant el curs.

Eric Harland:

url.jpg
Inclosos en el festival Girona Christmas Swing, hi haurà els concerts del grup New Orleans Christmas Party el mateix dia de Nadal a les 23h (entrada 8 euros), que oferirà una selecció de nadales interpretades a ritme de jazz; el grup Els Tres Tenors estrenanarà el seu particular tribut a Ray Charles el dia de Sant Esteve a les 23h (entrada 8 euros), i dilluns 28 de desembre els gironins Counting Off a les 22h (entrada 5 euros) oferiran també una selecció de nadales.

El primer concert de 2016 serà a ritme del millor jazz clàssic i dixieland, amb el Doc Scanlon’s Cool Cat Combo el dissabte 2 de gener (23h, entrada 8 euros), i tancarà el cicle nadalenc la Sunset Band i la seva jam session festiva el diumenge 3 de gener (20.30h, 3 euros).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada